Palau: 'Si no tenim patrocinador, el primer equip desapareixerà'

Imatge d'arxiu

futbol sala

Publicat el 12/ago/11 per Dani Aguila

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha afirmat que si a dia 25 de setembre no s'ha arribat a un acord amb algun patrocinador, l'equip sènior que milita a Tercera Divisió es veurà obligat a retirar-se de la competició. Palau ha destacat la impossibilitat de dur a terme la viabilitat econòmica d'una categoria molt costosa sense un patrocinador en ferm. No obstant, Palau ha declarat que vol confiar en la paraula de l'Ajuntament respecte l'ajuda que li ha de proporcionar.

El Futbol Sala Sant Cugat passa per dies complicats a nivell financer. Després de la retirada d'AXA com a patrocinador, el club vermell-i-negre i l'Ajuntament cerquen un patrocinador que pugui solventar la despesa econòmica que implica tenir un equip a la Tercera Divisió. Amb l'inici de competició el dia 1 d'octubre, Palau ha afirmat que, si cinc dies abans no hi ha cap acord, el primer equip es veurà obligat a retirar-se de la competició, i que es mantindrà la base d'acord amb la filosofia del club.

Jordi Palau

La base continuarà, però el sènior lamentant-t'ho molt desapareixerà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Malgrat tot, Palau sí ha confirmat la intenció del club de competir. De fet, els vermell-i-negres han abonat el preu de la inscripció a la competició tot esperant una solució en la que Palau confia que hi participi l'Ajuntament.


Jordi Palau

Nosaltres volem jugar. Hem fet la inscripció perquè creiem en la paraula de l'Ajuntament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De moment, el president del Futbol Sala Sant Cugat ha afirmat no haver pogut contactar les darreres setmanes amb Xavier Tizón, regidor d'Esports.